Anunciado 12 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

L'Institut Català d'Oncologia (endavant ICO), centre públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, líder en oncologia i dedicat a l'assistència, la recerca, la prevenció i la docència, inicia un procés de selecció per incorporar un/a Metge/ssa Especialista en Hematologia i Hemoteràpia adscrit al Servei d'Hematologia Clínica de l'ICO Badalona per a al centre de treball Hospital de Mataró.


La missió del/la metge/ssa especialista en Hematologia i Hemoteràpia és oferir atenció mèdica especialitzada amb un enfocament terapèutic i integral del pacient hospitalitzat i ambulatori amb malaltia hematològica, fent especial èmfasi en el procés diagnòstic i terapèutic, i en la presa de decisions consensuada amb altres professionals, de conformitat amb els procediments i protocols adequats i millorar l'eficiència garantint una utilització adequada dels recursos.


La persona seleccionada treballarà integrat al servei d’Hematologia de l’Hospital de Mataró, desenvolupant la seva activitat tant a les consultes externes i al laboratori, com d'interconsultor a les unitats hospitalària d’oncohematologia i d’urgències.



Funcions principals:


Atendre al pacient ambulatori amb malaltia hematològica oncològica i no oncològica, coordinant el diagnòstic i tractament amb altres especialitats i institucions quan sigui d'aplicació.


Realitzar suport mèdic a hospital de dia per els pacients en tractament actiu oncohematològic.


Realitzar suport a planta d’hospitalització oncohematològica com a interconsultor en el pacient hematològic ingressat i en la resta d’especialitats.


Gestionar i resoldre les derivacions i interconsultes realitzades des de l’atenció primària.


Control de la teràpia anticoagulant del pacient hospitalitzat i ambulatori, coordinant-se amb els professionals d’altres serveis de l’hospital o d’altres institucions quan sigui necessari.


Validar i interpretar els resultats de les citologies de moll d’os.


Donar una opinió mèdica especialitzada, diagnòstica i/o terapèutica a les consultes realitzades (presencials, telefòniques o de revisió d’informes) per altres professionals, especialistes o serveis, en relació a un pacient o patologia, amb la finalitat de fer un diagnòstic o millorar el seu maneig terapèutic


Col·laborar amb l'activitat docent de la institució, participant en programes de formació continuada, i/o tutelant els alumnes de pregrau i postgrau i residents en formació.


Possibilitat d’integrar-se en equips dedicats a patologies específiques i participar i desenvolupar projectes de recerca clínica així com la possibilitat de realitzar/participar en projectes de recerca transnacionals.


Participar en els comitès i reunions internes i externes, d'àmbit Assistencial i de Qualitat aportant una visió global en l'enfocament terapèutic del pacient ambulatori i d'hospitalització.


Participar activament en projectes i grups de treball vinculats, incloent reunions amb referents transversals, i especialistes d'altres serveis i institucions.


Representar la institució tant en actes nacionals com internacionals, a petició de la Direcció General, així com participar en les comissions o reunions internes que es considerin.



Què t'oferim?


Contracte de treball: Cobertura de vacant fins a resolució de convocatòria com a Facultatiu/va Especialista en Hematologia i Hemoteràpia a jornada completa (1668 hores/any – 39 hores/setmana).


Horari: 2 dies/setmana amb horari de 08:00h a 18:00h i 3 dies/setmana amb horari de 08:00h a 15:00h.


• Període de prova: 4 mesos (segons conveni).


• Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s’ajustaran a les normes establertes a l’ICO segons conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut (SISCAT), les taules salarials ICO del grup professional 1. AS-TGS (Assistencial Titulat/da de Grau Superior) i la vàlua de el/la candidat/a.


• Retribució variable (incentius anuals fins el 12%).


• Possibilitat de realització de guàrdies d’especialista (presència física) a l’ICO Badalona.


• Incorporació: Finalitzat el procés de selecció.


• Lloc de treball: Hospital de Mataró.




I a més...


• Formaràs part d’un servei dinàmic on el treball en equip és una prioritat.


• Reconeixement mitjançant la carrera professional a partir d’1 any d’experiència amb increment salarial.


• Conciliació personal i flexibilitat laboral segons pacte de condicions laborals que millora el conveni SISCAT.


• Creixement professional: apostem per la teva formació continuada en l’àmbit onco-hematològic i de recerca així com la possibilitat d’assistir a jornades i congressos.


• Política d’igualtat de tracte i d’oportunitats en les condicions de treball.





Requisitos mínimos

Estar en possessió de la titulació de Llicenciatura / Grau en Medicina (d'una Universitat acreditada a Espanya vs acreditar certificat d'homologació corresponent).


Estar en possessió de la titulació d’Especialista en Hematologia i Hemoteràpia (via MIR vs acreditada a Espanya).


Llicència vigent per a l'exercici professional a Espanya.



Es valorarà


• Nivell de català C1 o superior.


• Acreditar un nivell alt de coneixement de l’ idioma anglès, tant parlat com escrit.


• Referències i/o cartes de recomanació.



Documentació a presentar i terminis:


Curriculum vitae (sense fotografia) + carta de motivació fins el 28/04/2024 a les 14:00h.


Copia de la documentació acreditativa dels requisits (titulació + especialitat) i mèrits més destacats.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta