Anunciado 9 de febrero
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

El nostre client ofereix serveis de qualitat fiscal-comptable des de fa 10 anys, amb la incorporació de nous serveis posteriorment de l’àrea laboral fins a l’àrea de consultoria a empreses de diferents sectors i mides. És una empresa amb un aire jove i emprenedor, i tractant als seus clients com partners de negoci. Actualment, ja és una empresa consolidada, havent adquirit la confiança dels seus clients, i el mercat, però amb l'objectiu de seguir evolucionant conjuntament i adaptant-se en tot moment a les necessitats canviants del món negoci actual.



Per aquest motiu necessita ampliar la seva plantilla amb la incorporació d’un TÈCNIC COMPTABLE FISCAL. El perfil ideal es el d’un professional que tingui un alt grau d’autogestió, orientació al client i que li agradi cooperar i treballar en equip. Busquem una persona organitzada, metòdica, dinàmica i flexible. Amb orientació a resultats i amb motivació per aprendre contínuament .


Quines seran les teves funcions dins l’empresa?


Et responsabilitzaràs de tot el cicle econòmic de la empresa client donant suport en: comptabilitat, declaracions i liquidacions tributaries, tancament fiscal i comptable, planificació fiscal, anàlisis de Balanços i estats financers, llibres oficials, informes de situació i estudis de viabilitat ...


OFERIM:


  • Contracte Indefinit/possibilitat autónom

  • Retribució competitiva segons vàlua candidat.

  • Ambient de treball innovador i dinàmic.

  • Formació continua a càrrec de l'empresa.

Si et vols incorporar en una empresa en constant creixement, dinàmica i orientada a futur. Si ets inquiet, tens ganes d’aprendre constantment, t’agrada autogestionar-te i busques un bon ambient de treball aquesta es la teva oportunitat.




Requisitos mínimos

Que ens agradaria que aportessis


  • Grau en Ciències empresarials, ADE o Econòmiques.

  • Que tinguis experiència de més de 5 anys en Assessoria / Gestoria.

  • Molt valorables estudis superiors (Master o postgraus) en Fiscalitat.

  • Valorable residencia a Manresa o comarca del Bages.

  • Professional orientat a l'aprenentatge continuo.



Compartir esta oferta